Najnovšie recenzie zo sekcie Detské zábrany a poistky
- Vyzera celkom trvacne
- Dobra cena
- Dvierka drzia aj v otvorenej polohe
- Trocha komplikovane otvaranie,treba trocha nadvihnut dvierka
- Lahky ale pevny
- Nema nedostatky len mohla by byt sirsia
- ušetrí kopu času
- dobrá cena
Keď obliekam krpca do škôlky, tak tých pár minút čo sa nemusím hrať s autosedačkou znamenajú naozaj veľa. Na kratšie cesty je naozaj ideálny. Za mňa super a kúpa sa určite oplatí.
- Velmi jednoduché zatvaranie uplne stvorene na frekventovane dvere☺️
- jeden pás stačí na niekoľko rokov , až do puberty
- ľahký , kompaktný a nezaberá v ruksaku miesto , takže pás beriem so sebou všade , aj keď sa pôvodne neplánuje ísť autom
Po meste jazdíme hlavne MHD, ale pás rovnako beriem so sebou a už pár krát sa mi to aj vyplatilo , keď sme neplánovane šli na nákup a potom sa museli vrátiť ubrom.
- minimalistický
- ekologický
- jednoduché použitie
Zatiaľ pás používame len pre staršiu dcéru (8 rokov) , mladšia (3 roky) bude ešte nejakú tú dobu jazdiť v sedačke. Dcéra si pochvaľuje a jazdiť bez sedačky je pre ňu pohodlnejšie.
- veľmi pohodlná a šikovná vecička
- vyzerá nádejne
- na rozdiel od sedačky je pás oveľa kompaktnejší
Ideálny pre rodiny s niekoľkými deťmi . Dúfam , že nám pásy vydržia čo najdlhšie.
- ideálny na cesty ubrom , stačí pás zložiť do tašky
- oveľa lacnejšie ako autosedačka
Vyskúšané už niekoľkokrát, zatiaľ len na kratšie cesty. Funguje výborne, veľmi kopaktný a pohodlný . Cena je taktiež skvelá , odporúčam.
- Tovar som vrátila. Bránka sa nezatvára sama, navyše ju treba veľmi silno zabuchnúť, čo je dosť hlučné.
Produkt sa nehodí do našich štandardných zásuviek - je to tip pre "zahraničné" resp. modernejšie zásuvky. Žiaľ, obrázok produktu je malý, takže bežný užívateľ (neelektrikár) si nevšimne, že je to iný typ produktu, aký očakáva. Na obale je síce deklarované, že je to na zásuvky 10A, ale podľa dizajnu je risk balenie rozbaľovať, či to skutočne bude pasovať, keďže navonok to vyzerá inak. Bolo by fajn, ak by sa obrázky produktov dali pri kliknutí na ne zväčšiť a človek by videl, čo vlastne kupuje. Alebo aby popis pri produkte lepšie naznačoval či deklaroval, že daný produkt sa dá použiť aj na naše štandardné zásuvky. My sme tento produkt ešte nerozbalený radšej vrátili a čakáme na odozvu obchodu.
Spokojna s tovarom
- lacny a splna acakavanie
- nic
- Ľahko sa skladá
- Pevná
- Vrecko na cumlík
- Nič
Kvalitná pevná zabrana na postel. Dobra veľkosť.
Bežné bezpečnostné poistky
Od zakúpenia ich používame a nehrozí vnúčikovi možný úraz z kontaktu s elektrickými zásuvkami.
- Ľahká inštalácia
- Ľahká inštalácia
- Super zabrana
- Bez spodného rámu
- Veľmi dobre otváranie v pohode s jednou rukou
- Mam už dve a používané viac ako rok. Stále ako nové kvalitný výrobok
- Dokonca montáž jednoduchá (montovala ich moja manželka sama)
- vhodna na okraje
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »