Najnovšie recenzie zo sekcie Detské zábrany a poistky
- Vysoka
- Na otvaranie si treba zvyknut
Odporucam
Jednoduchá a flexibilná montáž
- Doposial mi tovar nebol doruceny
rychlo skladatelne
- SPLNI UCEL
- Žiadna
- Ľahká inštalácia bez vŕtania
- Je fajn ze je priehladny, takze opticky nevadi na nabytku
- Po necelom tyzdni sa klip odlepil. A to som miesto predtym odmastil a nechal klip celu noc zaschnut podla navodu.
- Velmi tazko sa otvara dospelym. Treba na to velku silu, co vsak sposobi ze sa odlepi od podlozky.
Vyhodene peniaze - neodporucam.
- Nepraktické otvaranie, zatváranie
- Nutne vŕtať do steny
Nepraktické dvierka, ťažko sa otvárajú a zatvárajú.
- Nastaviteľná šírka zábrany.
- Oproti ostaným produktom hlavne zo železa je ľahučká
- Musí sa vŕtať
- jednoduchá montáž, kvalita v poriadku a cena tiež
- prekážajú mi ostré zakončenia spojov jednotlivých dielov a slabé zaistenie bránky
- nedoľahne presne na hlavicku, nekopiruje ju
- nasmu dietatu pri noseni vadila :(
vyhodou je,ze chrani hlavičku dietata,
Jednoduchá montáž
- funguje ako ma
- bezpečnosť dieťaťa
- ľahká
- vzdušná
- vyzerá na prvý pohľad ako čiapka
- odolný materiál
Nenahraditeľná pomôcka pre nášho syna, ktorý chcel veľmi skoro chodiť a niekedy prišiel problém s rovnováhou. Človek môže byť v 99,99 % prípadoch pri ňom a nespadne, a potom príde nejaké pošmyknutie a pád. Prilba nás zachránila pred pádom hlavou na tvrdú podlahu, je preto nenahraditeľná. Prvé minúty po rozbalení sa ju dieťa snaží dať si dolu, ale potom si už na ňu zvykne a kvôli jej ľahkosti ju ani nevníma. Náš syn si ju práve sám pýta, lebo vie, že keď si ju dá, tak mu nie sme za pätami :-)
- Kvalitná zábrana, je v celku netreba ju skladat
- Ma úložné vrecko kam sa dajú odložiť napr vreckovky
- Balenie obsahuje 4 ks plastovych,resp. gumenych krytiek (su makke,ciastocne ohybne)
- Krytky sa lepia pomocou priesvitnych obojstrannych lepiacich pasok
- S lepiacimi paskami sa pracuje trochu zle a je ich len presny pocet,takze to netreba pokazit - je to trochu piplava robota,ale vysledok je dobry
Este nemame namontovane, ale vyzera ze budeme spokojni.
- su dobre bezpecne nemusim sa bat ze mi niegde dieta zmizne z oci
Odporučiť môžem len preto, ze inú rozpernu zabránu do dveri 70 som nenašla. Inak nepaci sa mi veľmi systém otvárania. Ale keď neni na výber, tak čo už narobím.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »