Najnovšie recenzie zo sekcie Detské zábrany a poistky
- okamžitá montáž,bez akýchkoľvek šrubovákov,či vrtačiek
- veľmi jednoduchá montáž
Mame viac tipov bezpecnostnych zamkov, ale tento je najlepsi a cenovo vyhodny. Preto som dokupila viac baleni.
- Rychla monraz bez dodatocneho materialu
- Na montaz staci skrutkovat
- Žiadna
Super system na zabezpecenie priti otvoreniu balkona ci okna pred detmi. Jednoducha montaz. Co ocenujem je ze som nemusel dokupivat ziadne ine skrutky a podlbne.
Ešte neviem posúdiť. Neskusila som
- 1,5 ročneho chlapca to zadržalo na 1 deň.
- Výborná, pevná a pekná zábrana plniaca svoj účel. Samotnú montáž zvládnu absolútne všetci.
Prakticke
Výborná zábrana dlhá a vysoká
- super cena,
- ešte sme ich nepoužili
- primerana cena
- produkt splnil moje ocakavania
- chybal slovensky navod!
- trochu tazsie otvaranie, myslim zatlacenie poistky, chapem ze je to kvoli bezpecnosti ale pre zeny to moze byt realny problem... mozno sa to casom vybeha.
Z mojej strany spokojnost kupoval som dvierka 80cm + 14cm rozsirenie do otvoru 94cm, vsetko sadlo ako malo a zabrana vyzera byt pevne prichytena.
- plní svoj účel, ochráni dieťa resp. dospelého pred pádom
- Voľnosť dieťaťu
- Všetky ochranné prvky na rohy nábytku sú bez lepiacej pásky.Lepiaca páska je síce priložena, ktorú si sami musíte nalepiť,čo je veľmi nepraktické.
- Kovová - stabilná
- Dvierka na otváranie
- Pripevnenie o stenu
- Ohýbanie len v rozloženom stave
- Je to len na velmi specificky suflik co nie je upozornene v popise- nesmie mat po bokoch ziadnu dosku. Inak nefunkcne
splna svoj ucel velmi dobre.
- Rýchlo a šikovne sa dá namontovať
- Lepsie ako drevene zabrany. Vyuzivam ked pridu vnucata. Ked nevyuzivate, netreba demontovat a inde uskladnovat.
Urcite tento produkt uz v buducnosti neobjednam.Video je len propaganda v skutocnosti tovar nesplna svoj ucel /tvrda nepoddajna vypln/. Nedoporucujem.
Ľahká manipulácia a montáž
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]